ROOSENDAALS   BOCKBIER   FESTIVAL  
Beste bierliefhebber, 7 oktober is het weer zover, dan organiseert het Roosendaals Biergilde weer het Roosendaals Bokbierfestival. Na vele jaren dit vanuit het stamcafé van het Roosendaals Biergilde georganiseerd te hebben, is er dit jaar voor gekozen om het festival uit te breiden met nog vier cafés. Naast café de Sjoes doen dit jaar ook café Jaxx, Het Wapen van Roosendaal, Chagall en de Drie Weesgegroetjes mee. Ieder café met zijn eigen karakter en ieder café met zijn eigen bieren.

Een groeiend aantal bezoekers, een groeiende lijst met bokbieren en een groeiende interesse vanuit andere cafés heeft het Roosendaals Biergilde doen besluiten om naast de Sjoes nog vier andere cafés uit te nodigen. Niet alleen kunnen we zo het aanbod aan bieren uitbreiden, maar creëren we ook een beweging tussen de verschillende cafés wat het Bokbierfestival nog Roosendaalser maakt.


De lijst met bieren staat nu op 19 stuks, waarvan het merendeel uniek is en maar door één van de deelnemende cafés wordt geschonken. De deelnemende cafés liggen op loopafstand van elkaar wat het voor iedereen mogelijk maakt meerde bokjes te proeven. Voor het gemak van de caféhouders en bezoeker hebben we gekozen om met 1 prijs te werken, 1 speciaal proefglas te gebruiken en met jetons te gaan werken. Bij café de Sjoes en café de Drie Weesgegroetjes kunt u een glas + boekje en jetons kopen waarmee bij ieder café geproefd en afgerekend kan worden.

Graag tot zeven oktober en tot die tijd zien we u graag terug op onze website; we zullen die regelmatig aanvullen met extra informatie

Met smakelijke groet
't BokBierComité


 

Nieuws

   
Lekkerste Bock 2013
Burg Herfstbock

Lekkerste Bock 2014
Johannieter Vintage 2011

Lekkerste Bock 2015
Texels Stormbock

Lekkerste Bock 2016
Blackbock

Flyer 2017.

Bockbier Festival, over

Warning: mktime() expects at most 6 parameters, 7 given in /var/www/roosendaalsbiergilde.nl/roosendaalbockbierfestival.roosendaalsbiergilde.nl/main.php on line 134
0 dagen 0 uren 0 minuten